Nikkaroijalle sopiva pakettiratkaisu

Kun haluat saada talosi säältä suojaan vaiheeseen, tämä valmistalopaketti on sinua varten. Oletko kätevä käsistäsi ja haluat tehdä osan talostasi itse? Silloin autamme sinut siihen pisteeseen eli toimitamme nikkarointiin valmiit pakettitalot sinun kohteeseen, jotta voit itse hoitaa sen muuttovalmiiksi haluamassasi aikataulussa. Talopaketin toimitus tehdään sinun toiveidesi mukaan.

Enää ei tarvitse pelätä sadetta tai tuiskua valmistaloa miettiessä!

Tässä valmistalopaketissamme on ideana se että voit vuodenajasta riippumatta rakennuttaa tai rakentaa itse talosi sisätilat toivomiksesi. Valmiit elementit toimitetaan rakennuspaikalle ja asennetaan valmiille pohjalle. Runkoasennuksen täydentää aluskate ruodeasennuksella.

Kaikkien valmistalojemme elementtit rakennetaan sisätiloissa kuivassa, ja niiden pystytyksiin kuluu muutama päivä, joten voimme katsoa sopivan aikataulun jottei elementit kastu pystytysvaiheessa. Tällä vältämme mahdolliset kosteusvauriot ja homeongelmat talopaketeissamme. Tämän jälkeen voit suunnitella oman aikataulusi mukaan loput työt.

Mikäli taas haluat rakentaa talosi itse, voimme toimittaa sinulle määrämittaiset runkomateriaalit suoraan työmaallesi. Tällä ratkaisulla voit sanoa rehellisin mielin että rakensit talon omin käsinesi.