Pakettitalot avaimet käteen -toimituksella

Halutessasi vastaamme rakennushankkeestasi alusta loppuun!

Haluatko uuden kodin mutta oma aikataulusi on tiukka? Oletko jo miettinyt miltä uuden omakotitalosi keittiön tulisi näyttää, ja miltä tuntuisi nauttia elämästä pihallasi? Me olemme apunasi kun haluat uuden kodin, vaikka et vielä tietäisikään mitä pakettitaloltasi haluat.

Pakettitalo avaimet käteen -idea:

Teemme kaiken sinun puolestasi. Ainoastaan mitä sinulta tarvitsemme tontin lisäksi, on päätös siitä, mitä te haluatte uudelta omakotitaloltanne ja mitä materiaaleja haluatte käytettävän. Olemme mukana projektissasi aina suunnittelusta toteutukseen ja lopputarkastukseen.

Saat meiltä pakettitalon täysin valmiina, avaimet käteen -periaatteella. Laadimme yhdessä aikataulun ja sinun tarvitsee vain merkata kalenteriin koska haluatte muuttaa uuteen kotiisi. Voit muokata omakotitalosi täysin halujesi mukaan, valmiit paketti-pohjamme ovat vain ehdotuksia, eivät lopullisia ratkaisuja! Kun omakotitalonrakentajan kanssa tehdään yhteistyötä alusta alkaen, saadaan kaikki asiat osumaan yhteen.

Me olemme miettineet kaiken valmiiksi, sinä voit miettiä miten sisustat omakotitalosi ja mitä lisämukavuuksia uuteen kotiisi haluat.

Uuden kotisi pihapiiri

Mitä haluat omakotitalosi pihapiiriin? Kaipaatko lapsillesi leikkimökkiä, vieraille majoitustilaa tai kenties hirsisaunaa tai jotain muuta piharakennusta?

Piispanristin Saha tarjoaa sinulle kaikenlaiset piharakennukset tarpeesi mukaan, jotta pihapiiristäsi saadaan kodikas, käytännöllinen ja toimiva.

Meiltä saatte samalla myös ratkaisut pihapiirinne piristeiksi.